Prírodovedecká fakultaUniverzita Komenského v Bratislave

Zamestnanci PriF UK

Toto je stará verzia. Prosím použite novú verziu zoznamu zamestnancov.

Starý zoznam zamestnancov : celouniverzitná aplikácia Centrálna databáza osôb (CDO)
https://cdo.uniba.sk/ Stará aplikácia CDO sa bude sa rušiť.

Návod na úpravu kontaktných informácii Každý zamestnanec si môže sám zmeniť telefónne číslo, miestnosť, popis pracovnej pozície, webovú stránku, poznámku. 

  1. ADC Why do thioureas and squaramides slow down the Ireland-Claisen rearrangement? / Dominika Krištofíková ... [et al.]
    In: Beilstein Journal of Organic Chemistry [elektronický dokument]. - Roč. 15 (2019), s. 2948-2957 [print]
  2. AFD Syntéza chirálnych derivátov izatínu s potenciálnymi biologickými vlastnosťami / Dominika Krištofíková ... [et al.]
    In: Študentská vedecká konferencia PriF UK 2019 [elektronický dokument] : zborník recenzovaných príspevkov. - ISBN 978-80-223-4711-2. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2019. - S. 791-796 [print]
  3. AFD Štúdium vplyvu organokatalyzátorov na Johnsonov-Claisenov prešmyk / Dominika Krištofíková, Mária Mečiarová
    In: Študentská vedecká konferencia PriF UK 2018. Zborník recenzovaných príspevkov [elektronický dokument]. - ISBN 978-80-223-4517-0. - Bratislava : Univerzita Komenského v Bratislave, 2018. - S. 897-901 [online]
  4. AFH Štúdium vplyvu organokatalyzátorov na Irelandov a Johnsonov-Claisenov prešmyk / Dominika Krištofíková, Mária Mečiarová, Radovan Šebesta
    In: ChemZi. - Roč. 13, č. 1 (2017), s. 175-176
  5. AFH Organokatalycké domino Mannichove reakcie/fluorácie v podmienkach mechanickej aktivácie / Dominika Krištofíková, Mária Mečiarová, Radovan Šebesta
    In: ChemZi. - Roč. 15, č. 1 (2019), s. 184-184
  6. AFH New N-sulfinyl (Thio)Ureas as bifunctional Catalysts for the Synthesis of chiral 3,4- substituted Pyrrolidine Derivatives / Dominika Krištofíková ... [et al.]
    In: 14th Pannonian International Symposium on Catalysis. - ISBN 978-80-89597-94-9. - Bratislava : Fakulta chemickej a potravinárskej technológie, 2018. - S. 133-133